Woonruimte aanbieden?

Heeft u woonruimte ter beschikking en wilt u deze verhuren? Bij Earfra kunt u uw woonruimte op
de site plaatsen. bied woonruimte aan

Vastgoedaanbod

Zonnesteinhof, Amstelveen - appartement, bovenwoning

Beschikbaar: 15 januari 2018

Inrichting:

Dit appartement krijgt een volledig nieuwe set meubilair!

Dit appartement bevindt zich in het mooie gebouw ''Zonnesteinhof''. Op de 7e verdieping kunt u genieten van een prachtig groen uitzicht. De centrale hal is, samen met de lift, erg modern. Er is een camera aanwezig in de hal zodat u kan zien wie er bij u aanbelt. Er is veel parkeergelegenheid voor de deur (zonder vergunning).

U kunt met de trap of lift naar de 7e verdieping van dit complex. Door de hal heeft u toegang tot de lichte woonkamer met prachtig uitzicht. De keuken bevindt zicht aan de voorkant en heeft genoeg opslagruimte.

De woonkamer verschaft u toegang tot het balkon die op het westen is gelegen. De masterbedroom (eerst 2 aparte slaapkamers) geeft ook toegang tot het balkon.
Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. De badkamer is te bereiken via de tweede slaapkamer en via de keuken. Er is ook een separaat toilet aanwezig in het appartement.
Er is een grote opslagruimte in de kelder.

Het appartement is gelegen in het populaire gebied ''Elsrijk'' welke erg centraal ligt. Veschillende winkelcentra, zoals ''Stadshart Amstelveen'' en ''Groot Gelderlandplein'', zijn met de fiets 10 minuten van u verwijderd. Voor de dagelijkse boodschap kunt u naar het ''Kostverlorenhof'' of naar de ''Burgundischelaan''. De tram 5 en 51 stoppen dichtbij het appartement en met de auto bent u snel op veschillende wegen.

kenmerken:

Vraagprijs: €1950,- per maand

Borg: €2000,-

Commissie klant: €300,- inclusief btw

Inrichting: gemeubileerd

Aantal kamers: 3 (waarvan 2 slaapkamers)

perceeloppervlakte: 80Huurprijs: € 1950,-

 

    Foto's        
             
   
 
   
   
 
   
   
 
   
   
 
   
   
 
   
             
   

Klik op de foto's voor een vergroting

       


« Terug naar het overzicht


Wilt u snel en gemakkelijk een woning op maat vinden? Meldt u zich dan nu aan, door het inschrijfformulier in te vullen.Waterloop 44    |    2614 XC Delft    |    Tel: 015-2122250    |    Fax: 015-2157573            Contact